Nieuwjaarsbijeenkomst Projectgroep Biomassa & WKK

Het nieuwe jaar zit vol nieuwe kansen op het gebied van biomassa en warmtekracht. De nieuwjaarsbijeenkomst geeft u de mogelijkheid uw plannen uit te wisselen met collega's uit het werkveld en nader kennis te maken met de Projectgroep Biomassa & WKK. Deelname is gratis voor leden en belangstellenden. 

Programma

14.00 - 14,30 Ontvangst met koffie
   
14.30 - 14.50 Welkomstwoord
Welkom en een korte introductie van Eriks BV.
   
14.50 - 15.00 De Projectgroep Biomassa & WKK in 2007
Activiteiten en plannen van de Projectgroep Biomassa & WKK in 2007.
   
15.00 - 15.30 Green4sure
FrankRooijers van CE te Delft zal een toelichting geven op de plannen voorhet bereiken van een ambitieuze energiebesparing en CO2-emissiereductie die zij in samenwerking met onder andere milieuorganisaties hebben ontwikkeld. 
Frank Rooijers, CE te Delft
   
15.30 - 17.00 Netwerkgelegenheid & Borrel
Mogelijkheidom collega's uit het werkveld een goed nieuwjaar te wensen en teinformeren naar hun activiteiten voor 2007. U kunt tevens deelnemen aaneen rondleiding langs de productie-afdelingen van Eriks BV.

Locatie

Eriks BV
Nederland

Workshops, lezingen en studiereizen

Een uitgebreid netwerk in de energiewereld zorgt ervoor dat Energieprojecten.com al tientallen workshops, lezingen, excursies en studiereizen heeft georganiseerd sinds 2001. Daarmee heeft het bedrijf onderwerpen als biogas voor gebruik in warmtekracht, absorptiekoeling, gasexpansie en warmtenetwerken onder de aandacht gebracht. Onder meer over gasexpansie - waarbij energie is terug te winnen uit de expansie van (aard)gas bij verdeelstations - zijn zelfs Kamervragen gesteld.

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een evenement of studiereis of zoekt u iemand voor een lezing over duurzame energietechnologie, neem dan contact op met Klaas de Jong.

Agenda