BioWKK in de SDE+-regeling

Wat betekent de nieuwe SDE+ regeling voor biowkk in 2011? En hoe wordt warmte gewaardeerd in de SDE+ voor 2012? Tijdens een informatiebijeenkomst zullen de ins en outs van de gewijzigde subsidieregeling toegelicht worden. Jan Bouke Agterhuis (AgentschapNL) zal ons informeren over biowkk in de SDE+ die per 1 juli opengesteld wordt. In de regeling is plaatsgemaakt voor een flinke bonus op warmtebenutting. Daarnaast geeft Sander Lensink (ECN) een presentatie over de voorlopige plannen voor 2012 waarin de warmtebonus wordt omgezet naar een aparte categorie warmte. Er is ruimte gelegenheid voor vragen.

Leden van de Projectgroep Biomassa & WKK kunnen de presentaties downloaden op www.biowkk.eu.

 

Programma

14:00 Inloop met koffie
  
14:30-15:15  Kansen voor biowkk in de SDE+ 2011
Jan Bouke Agterhuis, AgentschapNL 
  
15:15-16:00   Duurzame warmte in de SDE+ voor 2012
Sander Lensink, ECN 
  
16:00  Einde 

Locatie

Agentschap NL
Utrecht
Nederland

Workshops, lezingen en studiereizen

Een uitgebreid netwerk in de energiewereld zorgt ervoor dat Energieprojecten.com al tientallen workshops, lezingen, excursies en studiereizen heeft georganiseerd sinds 2001. Daarmee heeft het bedrijf onderwerpen als biogas voor gebruik in warmtekracht, absorptiekoeling, gasexpansie en warmtenetwerken onder de aandacht gebracht. Onder meer over gasexpansie - waarbij energie is terug te winnen uit de expansie van (aard)gas bij verdeelstations - zijn zelfs Kamervragen gesteld.

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een evenement of studiereis of zoekt u iemand voor een lezing over duurzame energietechnologie, neem dan contact op met Klaas de Jong.

Agenda